Portali i krahasimit për kompanitë dhe bankat e sigurimeve zvicerane

Mënyra më e lehtë për të krahasuar kompanitë e sigurimeve dhe bankat

Kjo është ajo që thonë klientët tanë

Klientët më të kënaqur në Zvicër.

Lehtë për t’u përdorur dhe shfaqen të gjitha kompanitë e sigurimeve shëndetësore. Më në fund një faqe interneti pa reklama!
Këshilltar kredie personale
Sabrina
nga Berna
Me kalkulatorin e primit neotralo, kemi kursyer 1200 CHF për të gjithë familjen. Unë gjithashtu i gjej artikujt shumë interesant.
Këshilltar kredie personale
në rregull
nga Cyrihu
Ne kemi ndryshuar sigurimin shëndetësor dhe sigurimin plotësues në nëntor 2019 përmes neotralo AG. Procesi ishte krejtësisht i drejtpërdrejtë. Faleminderit shume
Këshilltar kredie personale
Fabrizio
nga Lucerne

Lajme për konsumatorët në Zvicër

Revista neotralo? Lajme dhe këshilla për konsumatorët në Zvicër

Vlerësimet e sigurimeve shëndetësore personalisht

Kështu e vlerësuan vizitorët neotralo

Krahasimi i sigurimit shëndetësor: Si të krahasohet saktë sigurimi shëndetësor në Zvicër

Në Zvicër keni të drejtën në çdo kanton një sigurim shëndetësor sipas zgjedhjes suaj të sigurohet. Ju mund ta ndryshoni sigurimin shëndetësor deri në fund të nëntorit. Me krahasimin e sigurimeve shëndetësore 2020 nga neotralo.ch mund të krahasoni të gjitha kompanitë e sigurimeve shëndetësore dhe të provoni menjëherë potencialin e kursimit!

Ka përfitime të ndryshme që janë të përfshira në të ashtuquajturin sigurim themelor dhe shumë oferta për sigurime plotësuese plotësuese. 

Individualisht sipas moshës dhe situatës së jetës, kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër ofrojnë shërbime të ndryshme me kontribute të ndryshme. Rritja dhe primet e ndryshme dhe kontributet shpesh e bëjnë të vështirë gjetjen e kompanisë së duhur të sigurimeve shëndetësore. 

Një krahasim i sigurimit shëndetësor në Zvicër, për këtë arsye, është gjithnjë i vlefshëm. Kjo ju jep mundësinë që të krahasoni repertorin e madh të ofruesve direkt dhe jo vetëm të kurseni shumë para, por edhe të merrni një vendim të informuar në lidhje me mbrojtjen e shëndetit tuaj. 

Ju mund të mësoni se si të krahasoni saktë kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër këtu në neotralo.ch.

Primet e sigurimit shëndetësor: Sigurimi juaj shëndetësor në Zvicër duhet t'ju përshtatet

një shkëmbimin e sigurimit shëndetësor në intervale të rregullta është kohë dhe sigurisht jo në mendjen tuaj. Ne azhurnojmë primet e sigurimit shëndetësor çdo vit dhe bëjmë punën e vështirë për ju!

Para se të vendosni për një kompani të sigurimeve shëndetësore, duhet të orientoheni sipas kritereve të duhura të kërkimit. nëse Kontributi në programet e fitnesit, Ndihma vizuale, përfitime të lehonisë ose një mbulesë për korrigjimin e dhëmbëve, një zgjidhje individuale duhet të jetë në plan të parë për çdo person të siguruar. Si të parandaloni boshllëqet e mundshme në mbulim për sëmundje, aksidente ose një amësi më parë. 

Nëse keni hobi të veçantë me rrezik të lartë ose jeni shumë aktiv në sport, trupi juaj mund të ekspozohet ndaj streseve të ndryshme sesa një trup që përdoret më shumë kur uleni. Sëmundjet e mëparshme që kërkojnë ndihmë të veçantë dhe kujdes të veçantë duhet gjithashtu të merren parasysh kur zgjidhni sigurimin tuaj shëndetësor.

Këshillë: Meqenëse kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër nuk lejohen të refuzojnë askënd dhe një kontroll paraprak shëndetësor nuk është i nevojshëm, ju jeni të lirë të vendosni se cilat oferta speciale brenda një katalogu shërbimi janë të dobishme për ju dhe cila kompani e sigurimeve shëndetësore në Zvicër është më e mira për ju.

Primet e sigurimit shëndetësor 2020: Sigurohuni që primet dhe kontributet përputhen me të ardhurat tuaja

Në vitin e ardhshëm, primet e sigurimit shëndetësor për shumë persona të siguruar do të ulen në vitin 2020!

Sipas anketave statistikore në vitin 2016, Zvicra ka të ardhurat e dyta më të larta për frymë në botë pas Luksemburgut. Kontributet e kompanive të sigurimeve shëndetësore në Republikën Alpine janë natyrisht përkatësisht të larta. 

Kur krahasoni sigurimin shëndetësor për Zvicrën, natyrisht që nuk duhet të lini pas dore të ardhurat tuaja mujore. 

Pavarësisht nëse jeni sipërmarrës ose i punësuar dhe prandaj jeni i siguruar privatisht ose juridikisht, patjetër që duhet të konsiderohet në konsideratat tuaja. Kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër ofrojnë sigurim shtesë të dobishëm që i përshtatet punës suaj dhe mundësive tuaja financiare. 

Këshillë: Një hulumtim i mirë dhe një konsultë e pavarur do të ju ndihmojë patjetër në vendimmarrjen tuaj përfundimtare.

Krahasimi i sigurimit shëndetësor: Përdorni portale të pavarura krahasimi të sigurimeve shëndetësore si sigurimi shëndetësor neotralo, swupp ose Comparis

E prishur për zgjedhje: Një krahasim i pavarur i sigurimit shëndetësor në internet e bën vendimin tuaj më të lehtë. Companydo kompani e sigurimeve shëndetësore në Zvicër reklamon avantazhet e saj dhe ata që nuk janë të kujdesshëm janë të shpejtë për të lidhur kontrata të gabuara. 

Portalet e pavarura të krahasimit të sigurimeve shëndetësore si neotralo, swupp ose krahasime Krahasimi i Sigurimeve Shëndetësore 2020 ju tregojnë një përmbledhje objektive dhe të përmbahen nga reklamat për ofruesit e veçantë. Nëse ka oferta aktuale që janë me të vërtetë të vlefshme për të siguruarit, ato gjithashtu mund të përdoren pa kushte. 

Këshillë: Mos e kufizoni krahasimin e sigurimit shëndetësor në vetëm një burim informacioni, por gjithashtu krahasojeni atë komente portalet individuale me njëra-tjetrën. Dhe nëse merrni një rekomandim të mirë personal nga një fqinj nga Zvicra, një vështrim i dytë është gjithmonë i vlefshëm.

Për një krahasim të shëndoshë të sigurimit shëndetësor, vlen gjithmonë të merret parasysh ekskluziviteti i shoqëruar

Në Zvicër, ju duhet të paguani një kontribut vetjak për disa shërbime në spital, tek specialisti ose për disa ilaçe. kjo Ndani në shpenzimet përbëhet nga e ashtuquajtura ekskluzivitet dhe një zbritje prej dhjetë përqind.

Ekskluziviteti paguhet një herë në vit dhe, në varësi të shumës, vendosni se sa pagesa shtesë dëshironi të merrni në rast të sëmundjes, për shembull. Sasia minimale e ekskluzivitetit është CHF 300 dhe mund të zgjerohet në CHF 2500.

Sa më e lartë të jetë shuma e ekskluzivitetit, aq më e ulët është kostoja mujore e primeve të sigurimit shëndetësor.

Sidoqoftë, primet janë ende shumë të ndryshme në krahasim. Kjo është arsyeja pse këshillohet të krahasohen në detaje ofertat e ndryshme të kompanive të sigurimeve shëndetësore. Gjeni se si ekskluziviteti ndikon në tarifën tuaj dhe si lidhet me shërbimet dhe pagesa shtesë!

Një krahasim mund të jetë fitimprurës për ju, sepse shumë kompani të sigurimeve shëndetësore në Zvicër ju japin fitimprurëse në varësi të ekskluzivitetit Zbritje, Këto u vendosën përsëri nga Këshilli Federal Zviceran në vitin 2019 dhe ju ofrojnë mundësinë për të kursyer para nëse jeni të gatshëm të paguani një ekskluzivitet më të lartë.

Sigurisht, shuma e ekskluzivitetit që duhet të paguhet çdo vit duhet gjithashtu të përputhet me burimet tuaja financiare. Shumë klientë preferojnë ta paguajnë siguruesin shëndetësor pak më shumë në muaj sesa një shumë e madhe e vetme një herë në vit. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në kompaninë e sigurimeve shëndetësore për të mbuluar të gjitha përfitimet.

Këshillë: Pra, merrni kohë të mjaftueshme para se të merrni një vendim përfundimtar!

Në Zvicër, ju gjithashtu mund të zgjidhni midis modelit të mjekut të familjes dhe modelit HMO dhe Telmed

kur modeli mjek Kompania juaj e sigurimeve shëndetësore do t'ju ofrojë një listë të praktikuesve të përgjithshëm kryesisht rajonalë nga të cilët mund të zgjidhni të trajtoheni. 

Mjeku i zgjedhur më pas do t'ju referojë tek një specialist nëse është e nevojshme. Kursimet e primit këtu mund të jenë deri në 20% sepse informacionet mund të grumbullohen më mirë dhe trajtimet mund të koordinohen në mënyrë më efektive. 

Me modelin e sigurimit shëndetësor HMO marrin përsipër të shkojnë gjithmonë në qendrën shëndetësore të propozuar nga kompania e sigurimeve shëndetësore. Në një qendër shëndetësore ka mjekë të përgjithshëm, terapistë, fizioterapistë, nutricionistë dhe disa specialistë. 

Një mjek HMO merr një tarifë mujore të sheshtë për shërbimet e tij nga kompania e sigurimeve shëndetësore. Kjo shmang trajtimet e panevojshme që shkaktojnë kosto të lartë. 

Sipas dëshirave tuaja, ju mund të zgjidhni një prej këtyre modeleve, i cili mbështet kompaninë përkatëse të sigurimeve shëndetësore.

Shëndeti është pasuria jonë më e rëndësishme

Nëse dëshironi të mbroni shëndetin tuaj dhe ta shijoni atë për një kohë të gjatë, atëherë sigurimi i tij duhet të jetë i rëndësishëm për ju. Kompania e duhur e sigurimit shëndetësor ju ofron kujdes të gjerë dhe përshtatet me nevojat tuaja. Prandaj, një krahasim i themeluar i kompanive të sigurimeve shëndetësore është gjithmonë i këshillueshëm.

COPYRIGHT NEOTRALO AG