Vlerësimet e sigurimeve shëndetësore

A po kërkoni për kompanitë më të larta të sigurimeve shëndetësore në Zvicër? neotralo.ch arriti në fund të pyetjes dhe për këtë arsye pyeti të siguruarit shëndetësor për kënaqësinë e tyre. 

Kështu vlerësuan vizitorët neotralo kompanitë e sigurimeve shëndetësore! (Që nga shkurti i vitit 2020). Si do ta vlerësonit sigurimin tuaj shëndetësor?

    1. SWICA (4.5 / 5)
    2. Helsana (4.3 / 5)
    3. CSS (4/5)
Anzahl Bewertungen : 34
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 14
Anzahl Bewertungen : 15
Anzahl Bewertungen : 75
Anzahl Bewertungen : 21
Anzahl Bewertungen : 13
Anzahl Bewertungen : 2
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 55
Anzahl Bewertungen : 74
Anzahl Bewertungen : 15
Anzahl Bewertungen : 10
Anzahl Bewertungen : 7
Anzahl Bewertungen : 91
Anzahl Bewertungen : 9
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 6
Anzahl Bewertungen : 2
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 6
Anzahl Bewertungen : 26
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 24
Anzahl Bewertungen : 15
Anzahl Bewertungen : 8
Anzahl Bewertungen : 14
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 8
Anzahl Bewertungen : 12
Anzahl Bewertungen : 33
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 9
Anzahl Bewertungen : 101
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 46
Anzahl Bewertungen : 1
Anzahl Bewertungen : 6
Anzahl Bewertungen : 21

komente

pjesë

Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>

Gjeni sigurimin më të mirë shëndetësor tani!

Krahasoni të gjitha primet tani. E thjeshtë dhe e shpejtë

Ju gjithashtu mund të interesoheni për këto artikuj: