Ku doni të kurseni sot?

Klientët më të kënaqur në Zvicër - kjo është ajo që thonë klientët tanë.

Lajme për konsumatorët në Zvicër

Rritja e primit në vitin 2020
Rritja e primit 2019
Rritja e primit në 2018
Burimi: BAG

ME RREZIKE T R RREZIKUT, Një KOMPANONI I PSRGJITHSHME TUT SIGURIMIT T SH HENDETIT TUC SHNDETSIS L LUCRATIVE ISSHT P E PAGESueshme

Farë po pret Bëni krahasimin përfundimtar të sigurimit shëndetësor sot dhe merrni ofertat më të mira!

Kështu e vlerësuan vizitorët neotralo

KRAHASONI I SIGURIMIT T HE SH HENDETIT: Si të krahasoni në mënyrë korrekte njësitë e sigurimit të shëndetit në Zvicër

Në Zvicër keni të drejtën në çdo kanton një sigurim shëndetësor sipas zgjedhjes suaj të sigurohet. Ju mund ta ndryshoni sigurimin shëndetësor deri në fund të nëntorit. Me krahasimin e sigurimeve shëndetësore 2020 nga neotralo.ch mund të krahasoni të gjitha kompanitë e sigurimeve shëndetësore dhe të provoni menjëherë potencialin e kursimit!

Ka përfitime të ndryshme që janë të përfshira në të ashtuquajturin sigurim themelor dhe shumë oferta për sigurime plotësuese plotësuese. 

Individualisht sipas moshës dhe situatës së jetës, kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër ofrojnë shërbime të ndryshme me kontribute të ndryshme. Rritja dhe primet e ndryshme dhe kontributet shpesh e bëjnë të vështirë gjetjen e kompanisë së duhur të sigurimeve shëndetësore. 

Një krahasim i sigurimit shëndetësor në Zvicër, për këtë arsye, është gjithnjë i vlefshëm. Kjo ju jep mundësinë që të krahasoni repertorin e madh të ofruesve direkt dhe jo vetëm të kurseni shumë para, por edhe të merrni një vendim të informuar në lidhje me mbrojtjen e shëndetit tuaj. 

Ju mund të mësoni se si të krahasoni saktë kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër këtu në neotralo.ch.

PREMIUMET E SIGURIMIT T HE SH HENDETIT: Njësia juaj e Sigurimit të Shëndetit në SWITZERLAND DUHET TAT NDODHET JU!

një shkëmbimin e sigurimit shëndetësor në intervale të rregullta është kohë dhe sigurisht jo në mendjen tuaj. Ne azhurnojmë primet e sigurimit shëndetësor çdo vit dhe bëjmë punën e vështirë për ju! 

Para se të vendosni për një kompani të sigurimeve shëndetësore, duhet të orientoheni sipas kritereve të duhura të kërkimit. nëse Kontributi në programet e fitnesit, Ndihma vizuale, përfitime të lehonisë ose një mbulesë për korrigjimin e dhëmbëve, një zgjidhje individuale duhet të jetë në plan të parë për çdo person të siguruar. Si të parandaloni boshllëqet e mundshme në mbulim për sëmundje, aksidente ose një amësi më parë. 

Nëse keni hobi të veçantë me rrezik të lartë ose jeni shumë aktiv në sport, trupi juaj mund të ekspozohet ndaj streseve të ndryshme sesa një trup që përdoret më shumë kur uleni. Sëmundjet e mëparshme që kërkojnë ndihmë të veçantë dhe kujdes të veçantë duhet gjithashtu të merren parasysh kur zgjidhni sigurimin tuaj shëndetësor. 

Këshillë: Meqenëse kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër nuk lejohen të refuzojnë askënd dhe një kontroll paraprak shëndetësor nuk është i nevojshëm, ju jeni të lirë të vendosni se cilat oferta speciale brenda një katalogu shërbimi janë të dobishme për ju dhe cila kompani e sigurimeve shëndetësore në Zvicër është më e mira për ju.

PREMIUMET E SIGURIMIT T HE SHALNDETIT T 2020 GJITHA 2020: BAKENI SIGURIN PREMIUMET DHE PTRMBLEDHJET JAN AD T AD PRDORUR N TC ARDHURAT TUAJ!

Në vitin e ardhshëm, primet e sigurimit shëndetësor për shumë persona të siguruar do të ulen në vitin 2020!

Sipas anketave statistikore në vitin 2016, Zvicra ka të ardhurat e dyta më të larta për frymë në botë pas Luksemburgut. Kontributet e kompanive të sigurimeve shëndetësore në Republikën Alpine janë natyrisht përkatësisht të larta. 

Kur krahasoni sigurimin shëndetësor për Zvicrën, natyrisht që nuk duhet të lini pas dore të ardhurat tuaja mujore. 

Pavarësisht nëse jeni sipërmarrës ose i punësuar dhe prandaj jeni i siguruar privatisht ose juridikisht, patjetër që duhet të konsiderohet në konsideratat tuaja. Kompanitë e sigurimeve shëndetësore në Zvicër ofrojnë sigurim shtesë të dobishëm që i përshtatet punës suaj dhe mundësive tuaja financiare. 

Këshillë: Një hulumtim i mirë dhe një konsultë e pavarur do të ju ndihmojë patjetër në vendimmarrjen tuaj përfundimtare.

Krahasimi i Sigurimit të Shëndetit: P USRDORIMI PORTALET E PAVARUR T IN SIGURIMIT TAL SHNDETIT TAL SHALNDETIT T such SHNDETIT, siç janë NEOTRALO, SWUPP OSE KOMPARISI SIGURIMI I SHALNDETIT!

E prishur për zgjedhje: Një krahasim i pavarur i sigurimit shëndetësor në internet e bën vendimin tuaj më të lehtë. Companydo kompani e sigurimeve shëndetësore në Zvicër reklamon avantazhet e saj dhe ata që nuk janë të kujdesshëm janë të shpejtë për të lidhur kontrata të gabuara. 

Portalet e pavarura të krahasimit të sigurimeve shëndetësore si neotralo, swupp ose krahasime Krahasimi i Sigurimeve Shëndetësore 2020 ju tregojnë një përmbledhje objektive dhe të përmbahen nga reklamat për ofruesit e veçantë. Nëse ka oferta aktuale që janë me të vërtetë të vlefshme për të siguruarit, ato gjithashtu mund të përdoren pa kushte. 

Këshillë: Mos e kufizoni krahasimin e sigurimit shëndetësor në vetëm një burim informacioni, por gjithashtu krahasojeni atë komente portalet individuale me njëra-tjetrën. Dhe nëse merrni një rekomandim të mirë personal nga një fqinj nga Zvicra, një vështrim i dytë është gjithmonë i vlefshëm.

P FORR KRAHASIMIN E BAZUAR TS SIGURIMEVE T HE SHALNDETIT T SHNDETSIS,, ALSHT GJITHA VESHJE FALAS T T BNI NGA LLOGARIA E FRANCHISE.

Në Zvicër, ju duhet të paguani një kontribut vetjak për disa shërbime në spital, tek specialisti ose për disa ilaçe. kjo Ndani në shpenzimet përbëhet nga e ashtuquajtura ekskluzivitet dhe një zbritje prej dhjetë përqind.

Ekskluziviteti paguhet një herë në vit dhe, në varësi të shumës, vendosni se sa pagesa shtesë dëshironi të merrni në rast të sëmundjes, për shembull. Sasia minimale e ekskluzivitetit është CHF 300 dhe mund të zgjerohet në CHF 2500.

Sa më e lartë të jetë shuma e ekskluzivitetit, aq më e ulët është kostoja mujore e primeve të sigurimit shëndetësor.

Sidoqoftë, primet janë ende shumë të ndryshme në krahasim. Kjo është arsyeja pse këshillohet të krahasohen në detaje ofertat e ndryshme të kompanive të sigurimeve shëndetësore. Gjeni se si ekskluziviteti ndikon në tarifën tuaj dhe si lidhet me shërbimet dhe pagesa shtesë!

Një krahasim mund të jetë fitimprurës për ju, sepse shumë kompani të sigurimeve shëndetësore në Zvicër ju japin fitimprurëse në varësi të ekskluzivitetit Zbritje, Këto u vendosën përsëri nga Këshilli Federal Zviceran në vitin 2019 dhe ju ofrojnë mundësinë për të kursyer para nëse jeni të gatshëm të paguani një ekskluzivitet më të lartë.

Sigurisht, shuma e ekskluzivitetit që duhet të paguhet çdo vit duhet gjithashtu të përputhet me burimet tuaja financiare. Shumë klientë preferojnë ta paguajnë siguruesin shëndetësor pak më shumë në muaj sesa një shumë e madhe e vetme një herë në vit. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në kompaninë e sigurimeve shëndetësore për të mbuluar të gjitha përfitimet.

Këshillë: Pra, merrni kohë të mjaftueshme para se të merrni një vendim përfundimtar!

N SW SWITZERLAND ju MUND T CH ZGJEDHNI SHTES NDRMJET MODELIT TCT DOKTORIT DHE MODELIT HMO DHE TELMED.

kur modeli mjek Kompania juaj e sigurimeve shëndetësore do t'ju ofrojë një listë të praktikuesve të përgjithshëm kryesisht rajonalë nga të cilët mund të zgjidhni të trajtoheni. 

Mjeku i zgjedhur më pas do t'ju referojë tek një specialist nëse është e nevojshme. Kursimet e primit këtu mund të jenë deri në 20% sepse informacionet mund të grumbullohen më mirë dhe trajtimet mund të koordinohen në mënyrë më efektive. 

Me modelin e sigurimit shëndetësor HMO marrin përsipër të shkojnë gjithmonë në qendrën shëndetësore të propozuar nga kompania e sigurimeve shëndetësore. Në një qendër shëndetësore ka mjekë të përgjithshëm, terapistë, fizioterapistë, nutricionistë dhe disa specialistë. 

Një mjek HMO merr një tarifë mujore të sheshtë për shërbimet e tij nga kompania e sigurimeve shëndetësore. Kjo shmang trajtimet e panevojshme që shkaktojnë kosto të lartë. 

Sipas dëshirave tuaja, ju mund të zgjidhni një prej këtyre modeleve, i cili mbështet kompaninë përkatëse të sigurimeve shëndetësore.

SH HENDETI ISSHT MIR G T MIR IM E RNDSISHME!

Nëse dëshironi të mbroni shëndetin tuaj dhe ta shijoni atë për një kohë të gjatë, atëherë sigurimi i tij duhet të jetë i rëndësishëm për ju. Kompania e duhur e sigurimit shëndetësor ju ofron kujdes të gjerë dhe përshtatet me nevojat tuaja. Prandaj, një krahasim i themeluar i kompanive të sigurimeve shëndetësore është gjithmonë i këshillueshëm.

Vlerësimet e sigurimeve shëndetësore
Kështu vlerësuan vizitorët neotralo kompanitë e sigurimeve shëndetësore

3.6/5

Krahasimi i sigurimit shëndetësor: Cili sigurim shëndetësor është sigurimi shëndetësor më i mirë 2019 në Zvicër?

Anzahl Bewertungen : 34
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 14
Anzahl Bewertungen : 15
Anzahl Bewertungen : 73
Anzahl Bewertungen : 19
Anzahl Bewertungen : 13
Anzahl Bewertungen : 2
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 53
Anzahl Bewertungen : 67
Anzahl Bewertungen : 14
Anzahl Bewertungen : 10
Anzahl Bewertungen : 7
Anzahl Bewertungen : 85
Anzahl Bewertungen : 9
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 6
Anzahl Bewertungen : 2
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 23
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 22
Anzahl Bewertungen : 15
Anzahl Bewertungen : 8
Anzahl Bewertungen : 14
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 8
Anzahl Bewertungen : 11
Anzahl Bewertungen : 29
Anzahl Bewertungen : 3
Anzahl Bewertungen : 5
Anzahl Bewertungen : 9
Anzahl Bewertungen : 97
Anzahl Bewertungen : 4
Anzahl Bewertungen : 43
Anzahl Bewertungen : 1
Anzahl Bewertungen : 6
Anzahl Bewertungen : 19

Shqyrtimet më të fundit të sigurimeve shëndetësore

Helsana

Riko Kunz

5 Nëntor 2019

Djali ynë 5-vjeçar Nick ka një operacion më 6 nëntor, për fat të keq familja jonë e re paguhet vetëm pjesërisht për të. Meqenëse mjeku ynë i përgjithshëm për ENT, me të cilin Nick ka një marrëdhënie të shkëlqyeshme, operon vetëm të Mërkurave në spitalin Walenstadt, ne e regjistruam djalin tonë atje. më 4 nëntor, 2 ditë para operacionit, ne u informuam se kostot do të mbulohen vetëm pjesërisht. Kjo pavarësisht faktit që kemi qenë me Helsana për një kohë shumë të gjatë. Shumë faleminderit. Tani është rasti që grupi Helsana ka ndërprerë kontratat me të gjitha spitalet në kantonin e Shën Gallen, përveç spitalit kantonal. Megjithatë, për fat të keq, klientët nuk ishin informuar për këtë. Kjo bëhet vetëm pak para qëndrimit në spital.

Konkordia

Stocker

28 Tetor 2019

Kënaqur nga A në Z.

SWICA

Lars

27. Tetor 2019

në rregull

ASSURA

Samuel A.

27. Tetor 2019

I lirë, bën atë që premton.

Helsana

Musa Bakir

27. Tetor 2019

Asnjë koment

ASSURA

Rieder Reto

26. Tetor 2019

Gjithcka tip top?

Atupri

Claude

26. Tetor 2019

Gjithçka funksionon shumë mirë!

Konkordia

Anita Rohrer

26. Tetor 2019

Jam shume e kenaqur

Agrisano

Dzemile

25. Tetor 2019

Shumë mirë

Helsana

Sonja burri

25. Tetor 2019

Unë jam shumë i lumtur me Helsana. Nuk dua të kaloj

SUPRA

Röösli

25. Tetor 2019

jo

Visana

Marti Michael

24. Tetor 2019

Jam i kenaqur per momentin?

Konkordia

Tanja

24. Tetor 2019

Hoi

CSS

Lucia

24. Tetor 2019

E mirë dhe e lirë

Avenir

Leydi Kuettel

24. Tetor 2019

Jam shumë e kënaqur!

Philos

stërvitje

23 Tetor 2019

Jam shume e lumtur. Deri më tani gjithçka ka punuar. falemnderit

Visana

HONOLD

23 Tetor 2019

Jam shumë e kënaqur, çmimi mund të jetë pak më i lirë.

ASSURA

Patrik Eskandar

23 Tetor 2019

Reallyshtë me të vërtetë e lodhshme që ju duhet të parapagoni gjithçka ..

Helsana

Zybach Stefan

23 Tetor 2019

Nuk është një problem i veçantë

Visana

Urs Schaad

23 Tetor 2019

??

Helsana

Qader

23 Tetor 2019

Ne jemi shumë të lumtur me kompanitë tona të sigurimeve shëndetësore.

Helsana

Alain Gobeli

22. Tetor 2019

Performancë e mirë, pak më e lartë në çmim

Progrès

Ruzbeh Mobaraki

21 Tetor 2019

Gjithçka është e mirë dhe pa diskutim. ? ? ? ?

ASSURA

Fabian Meier

21 Tetor 2019

Nuk kisha shumë lidhje me kompaninë e sigurimeve shëndetësore.

Konkordia

Salihu

21 Tetor 2019

Top?

ASSURA

Alexia Rodrigues

21 Tetor 2019

Shumë mirë

Konkordia

Cinzia Moor

21 Tetor 2019

Jam super i kënaqur!

EGK

Mandana

21 Tetor 2019

super

SWICA

Francesca

21 Tetor 2019

Sigurim shëndetësor super, pak tepër i shtrenjtë

SWICA

Yvonne Vetsch

21 Tetor 2019

Shtë thjesht super!

Agrisano

Khalil

21 Tetor 2019

5 yje

SWICA

Dominik

21 Tetor 2019

Më i miri nga më të mirët jam i lumtur që jam klient

Helsana

Keina

21 Tetor 2019

Ottima

Visana

Gubser

20 Tetor 2019

Shumë mirë ..

Agrisano

Katja Möckli

20 Tetor 2019

Shërbimi më i lartë

pjesë

Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
Ndani në !trpst#/trp-gettext>
sq
de_CH en_US fr_FR it_IT pt_BR sr_RS hr tr_TR es_ES sq