TANI 1,000 CHF P FORR PRFITIMIN E FITNESS TUAJ
OSE RUAJ KURSI!

vetëm në neotralo.ch!

Llogaritësi i kontributeve të fitnesit

Çfarë kushton çdo vit pajtimi juaj i fitnesit ose kursi i fitnesit? Ju lutemi specifikoni:

Kërkoni një ofertë të sigurimit shëndetësor

Plotësoni tani dhe merrni ofertën e dëshiruar në të njëjtën ditë:

Përparësitë tuaja:

check-shenjë marrin deri në 800 CHF në vit në pjesëmarrje
check-shenjënjë zbritje tjetër CHF 200 falë neotralo.ch
check-shenjëOfertë jo detyruese

Klientët më të kënaqur në Zvicër - kjo është ajo që thonë klientët tanë.

3'587 KLIENTET Ne na vlerësuan (4.9 NGA 5.0)

Kështu që ju nuk paguani asgjë për pajtimin tuaj në palestër!

Falas për pajtimin në palestër

Tani mund të thuani që CHF 200 nuk do të mjaftonte për të marrë një pajtim në palestër. Por shpërblimi ynë është vetëm një shtesë! Merrni për shembull kompaninë e sigurimeve shëndetësore Swica, e cila është një nga ato në Zvicër ku të siguruarit janë më të kënaqur me çmimin dhe përfitimet. 

Swica ofron OPTIMA shtesë të sigurimeve për të mbuluar deri në 90 përqind të kostove të abonimit të fitnesit në vit.

Një maksimum prej 500 CHF jepet rregullisht dhe deri në 300 CHF përmes sigurimit shtesë, i cili përbën 800 CHF në total. Do vit! Nëse më pas shtoni bonusin tonë, kur kaloni në Swica, ju jeni në 1000 CHF, të cilat do të merrni si dhuratë për pajtimin tuaj në palestër. 

Shumica e pajtimeve lëvizin gjithashtu në këtë nivel, disa prej të cilave madje përfshijnë një vizitë në një sauna dhe kështu përfaqësojnë një përzierje të fitnesit dhe shëndetit. Ju merrni një abonim palestër falas për të paktën vitin e parë falë bonusit të Swica-s dhe ne. Kompanitë e sigurimeve shëndetësore nuk mbulojnë vetëm shpenzimet për trajnime të pastra në palestër.

Gjimnastikë e shtatëzanisë ose pjesëmarrja në kurse që shërbejnë për kujdes shëndetësor gjithashtu promovohet.

Importantshtë me rëndësi të dihet, sidoqoftë, se përfitimet e ofruara nga kompanitë e sigurimeve shëndetësore nuk janë gjithmonë aq të mira sa me Swica të treguar më lart, pasi ndryshimet në çmim dhe performancë janë ndonjëherë serioze. Shumë kompani të sigurimeve shëndetësore paguajnë vetëm deri në 50 përqind të kostove të fitnesit në vit. 

Për shembull, EGK Sun 3 paguan një maksimum prej 360 CHF në vit nëse ka marrë pjesë në të paktën 36 seanca trajnimi. Helsana Completa dhe Helsana Sana mbulojnë deri në 75 përqind të kostove, por maksimumi është 200 CHF në një zonë dhe deri në 500 CHF në total.

Financimi kërkon prova

Nëse dëshironi të përfitoni nga primi dhe doni të merrni parasysh ofertat e kompanive të sigurimit shëndetësor, duhet të ekzaminoni me kujdes kushtet që lidhen me pagesën e parave. Sepse mund të jetë që ju duhet të provoni një numër fiks të trajnimeve në mënyrë që rimbursimi i kostove madje të konsiderohet. 

Nëse jeni i sëmurë për një kohë të gjatë dhe nuk mund të merrni pjesë në kurset e nevojshme të trajnimit për vitin në fjalë, duhet të pyesni në arkën tuaj për procedurën e mëtejshme.

Një pikë tjetër e rëndësishme: Jo të gjitha qendrat e fitnesit nuk pranohen nga kompanitë e sigurimeve shëndetësore.

Nëse dëshironi të ndryshoni arkën sepse doni të merrni një subvencion për pajtimin në palestër, prandaj duhet të pyetni paraprakisht në cilën studio mund të nënshkruani kontratën. Përndryshe, ju keni një abonim të fitnesit dhe shkoni në stërvitje të vështirë, por prapëseprapë duhet të mbani vetë shpenzimet. 

Zakonisht kërkohet e ashtuquajtura vula Qualitop, e cila nënkupton përmbushjen e standardeve fikse në shëndetin dhe parandalimin e fitnesit.

Si rregull, nuk ia vlen të ndryshoni sigurimin shëndetësor vetëm për shkak të primit!

Ju lutemi bëni një krahasim të saktë të kostove të ardhshme përpara se të vendosni të merrni sigurim. Primi jepet çdo vit, por kostot e tjera mund të jenë dukshëm më të larta dhe përbëjnë këtë avantazh.

 

Ju gjithashtu mund të interesoheni për këto artikuj: